Скандальний український депутат Ілля Ківа стає одним з найпопулярніших в країні героєм мемів.

Саме він регулярно потрапляє не лише у курйозні ситуації і оперативні хроніки, але і найпопулярніший серед висміювань з боку українців.
Нову фотожабу, присвячену депутату, випустив на днях Telegram-канал "Київ Оперативний".

Та сама фотожаба скрін з Київ Оперативний


Ресурс "Київ Оперативний" висміяв Іллю Ківу і його пригоди міткою фотожабою. Тут він став героєм відомого вірусного флешмобу, який зараз поширюється мережею.
Там показано, яким мав би вигляд Ілля Ківа у різних месенджерах та на різних платформах.
На відміну від інших учасників флешмобу фото у депутата у всіх акаунтах з вигідного боку. Але внизу картинки показано, в якому вигляді він зазвичай з'являється в хроніках "Києва Оперативного", і відразу стає помітно, що таку фотографію сам Ківа не став би відправляти дівчатам, з якими активно листується навіть в стінах Верховної Ради.

Нагадаємо, раніше народний депутат Ілля Кива, напавши на ветерана АТО Михайла Маймана у київському ресторані, вирішив прояснити ситуацію

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі потролили Леоніда Брежнєва, першого секретаря ЦК КПРС. І показали, як він би виглядав у різних соцмережах.


Також "Знай.ua" писав, що відома американська кантрі-співачка Доллі Партон запустила в соціальні мережі крутий флешмоб, що показує, як люди насправді поводять себе в різних соцмережах.