В ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, розповів, як радник президента РФ Владислав Сурков почав кричати і кидатися паперами, коли Зеленський попросив Путіна "просто вивести свої війська з окупованої Донбасу.

"Там був момент дуже зрозумілий. Путін каже: "Давайте розводити вздовж всієї лінії розмежування". Володимир Зеленський говорить: "Ну, хвилиночку. Я порахував, ми так будемо розводити 20 років. Ви не можете просто вивести свої війська?". Простий розмова", - розповів Аваков.

Владислав Сурков, фото: Комсомольська правда

За словами глави МВС, вирішили, що цей пункт узгодять окремо радники. І коли вони разом вийшли на розмову, Сурков, як осатанілий почав метати папери і абсолютно недипломатично психувати.

"Радники вийшли, і ми бачили психоз пана Суркова. Який сказав: "Як це? Ми так не домовлялися!". Почав кидати папери, і так далі. Вадим (Пристайко, міністр закордонних справ України. – Ред.) був, як скеля, Єрмак (радник президента України. – Ред.) був, як скеля, ми всі були... а він переживав", - додав Аваков.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Владислав Сурков

А представник України в Тристоронньої контактної групи Олексій Резніков сказав, що пана Суркова дратувало, що українська делегація говорить по-українськи.

Слід зазначити, що перемовини в тому числі проводили з представниками французької і німецької сторони.

"Можливо, у них там проблема з комунікацією сталася. Він думав, що там домовилися, і що вони з нами домовляться. От і все. Я думаю, що це втрата сигналу", - припустив він.

Нагадаємо, що Трамп вчергове "викликав" Зеленського на розмову: що принесе нова зустріч.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Кремлі відреагували на нещодавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто разів потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим.

Також "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельну добу воїнам ЗСУ.