Політичний експерт, бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевський висловив своє припущення щодо того, що буде відбуватися на зустрічі нормандської четвірки в Парижі. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в facebook.

"Всі, хто налаштований песимістично і вважає, що Зеленський піде на поступки Росії і підпише всі путінські поправки і таким чином програє, мені здається, можуть виявитися поганими прогнозистами. На користь того, що справи складаються для Зеленського як звичайно, адже його господь поцілував у тім'ячко, стало зрозуміло напередодні", - зазначає Пальчевський.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео

На користь удачі Зеленського Пальчевський приводить в приклад мітинг з Порошенком, де в нього полетіли курячі яйця.

"Все це показало, що прихильників Порошенка, особливо завзятих, не так багато. І ті, хто вважали, що влаштують тут чи не Майдан-переворот, я повинен засмутити, навряд чи це станеться. У Зеленського ж є чудова психологічна позиція. Це коли в сутичці він на перший погляд слабкий партнер. І ось ця слабкість насправді може виявитися його силою, тому що Путін не буде сприймати його як досвідченого політичного ще й корумпованого чиновника, а буде сприймати, як людину молодого гнучкого і як це часто буває у самців, старий може піти на зустріч молодому", - зазначив експерт.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Пальчевський пояснив, що його може зрозуміти той, хто знає чоловічу психологію. Таким чином, на думку експерта у Зеленського з'являється шанс, якщо не вирішити питання про світі одним ударом, то перевести це в площину діалогу. Він вважає, що за кілька місяців цілком реально перевести зрушення до відновлення миру на нашій землі.

Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Путіним віч-на-віч.

Як повідомляв Знай. ua, у Путіна цинічно наплювали на всі плани Нормандського формату.

Також Знай. ua писав про зустріч Путіна із Зеленським у рамках Нормандського саміту.