Двійник українського президента Володимира Зеленського по імені Умід, якого раніше помітили в московській підземці, дав інтерв'ю. Про те, як дізнався про схожість з президентом України Амід повідомив телеграм-каналу Mash.

Двійник українського президента столичної підземки розповів нам про своє життя. Його часто впізнають на вулиці, а на роботі в жарт називають Зеленським. Мрії у Уміда найпростіші: гідно жити зі своєю сім'єю. А зоряної копії чоловік бажає здоров'я (і в разі чого готовий підмінити на зйомках).

Варто відзначити, що в свій час багато хто вважав, що фото зроблено в Києві, але насправді знімок зняли в поздемке Москви.

"Його часто впізнають на вулиці, а на роботі в жарт називають Зеленським. Мрії у Уміда найпростіші: гідно жити зі своєю сім'єю. А зоряної копії чоловік бажає здоров'я (і в разі чого готовий підмінити на зйомках)", - йдеться у коментарі до відео.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Сам хлопець народився в Узбекистані, але працює в Москві на автосервісі. І каже, що його друзі теж акцентували увагу на тому, що у нього неймовірна схожість із президентом України Володимиром Зеленським.

"Хлопці мені говорили, що я схожий. Я спочатку не вірив, потім сам подивився відео", - розповідає Амід.

"Я раніше не знав, хто такий цей Зеленський. Тоді мені, ще в 2017 році друзі говорили, що є такий гуморист, ти на нього схожий. А коли він став президентом, я вже дізнався", - говорить Амід.

Нагадаємо, коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, клон Зеленського повторив головну "фішку" з інавгурації президента.

Також портал Знай.ua писав, двійник Зеленського зацілував Кошового в улюблене місце президента.