У Генштабі Збройних сил України впевнені, що Росія готується до широкомасштабного вторгнння, тому, відповідно, ЗСУ готуються до відсічі ворога по всьому кордону країни.

Заступника начальника Генштабу ЗСУ Олексій Таран заявив, що Росія готується до проведення широкомасштабної військової агресії. На його думку, ці плани РФ "цілком очевидні".

Про це Таран розповів в інтерв'ю виданню Tyzhden.

Олексій Таран

"Росія готується до проведення широкомасштабної воєнної агресії. Ці плани цілком очевидні. ЗСУ відповідно готуються до відсічі збройної агресії по всьому кордону України", - заявив Таран.

За його словами, це стосується не тільки лінії зіткнення в Донбасі, а й інших районів, "починаючи від кордону з Білоруссю і далі поруч з Кримом і Бессарабією".

"Сьогодні ми маємо достатню кількість підготовлених органів управління, які здатні планувати і управляти військами на цих важливих напрямках", - резюмував Таран.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, танкісти ЗСУ успішно завершили бойові навчання.

Як повідомляв портал Знай.ua, військовослужбовці, які самовільно залишили військову частину або місце служби, дезертирували з ЗСУ або добровільно здалися в полон будуть виключені зі Збройних сил України.

Також Знай.ua писав, перший президент України Леонід Кравчук сказав, як прокласти дорогу до миру на Донбасі.