Один із головних пропагандистів Кремля, гендиректор телеканалу "Спас" Борис Корчевніков прилетів до Києва на міжнародний кінофестиваль православного кіно "Покрова".

Зірка серіалу "Кадетство" опублікував скандальне фото з переможцем українського шоу "Голос країни" Олександром Клименком та його матір'ю Світланою, з якими Корчевніков зустрівся на фестивалі.

До речі, російський пропагандист прилетів до нашої країни ще п'ять днів тому. Питання чому українські прикордонники пропустили його, залишається відкритим.

Нагадаємо, раніше Корчевніков заявив, що хоче зібрати гроші на відновлення монастирської лікарні в Києво-Печерській Лаврі. Журналіст Айдер Муждабаєв написав на своїй сторінці в Facebook, що вкрай обурений приїздом "найогиднішого з пропагандистів Путіна та руського міру".

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва намагалася потрапити на прес-марафон Володимира Зеленського, однак їй відмовили в акредитації.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Білецький дав кілька порад президенту Володимиру Зеленському в питаннях розведення сил у Золотому і ставлення до цього людей на Донбасі і добровольців.