Голова політичної партії "Національного корпусу" та перший командир полку "Азов" Андрій Білецький дав президенту України Володимиру Зеленському 10 днів, аби той відмовився від відводу ЗСУ на Донбасі.

Як відзначається, Білецький від імені учасників маршів "Ні - капітуляції!" звернуся з ультиматумом до Зеленського та його команди. Зокрема, він дав 10 днів для влади, аби та цей час виконала всі вимоги Штабу Спротиву Капітуляції.

Ось, які вимоги висунули націоналісти:

  • заборона введення особливого статусу для "Л-ДНР" та інших регіонів України.
  • заборона на введення амністії для бойовиків, заборона на відведення українських військ від лінії розмежування;
  • заборона на будь-які недержавні воєнізовані формування на території ОРДЛО;
  • заборона проведення виборів в будь-які органи влади і самоврядування до отримання повного контролю на всій лінії українсько-російського кордону.

Нагадаємо, що цими днями у мережу потрапило відео 9-ти річної давності, де Білецький закликав Україну до конфедерації з Росією, а відділення України від Росії вважав ідіотизмом.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Ми, соціал-націоналісти, маємо зовсім інший в цьому плані погляд. По-перше, геополітично, расово ми розуміємо, що сепарація від Росії, відділення – ідіотизм. Тому що наша ідея – це потужна, проукраїнська, з центром в Києві конфедерація. Ні в якому разі не єдина держава, як нам щоразу намагаються приписати наші місцеві друзі. Ні в якому разі не єдина держава. Конфедерація. Або блок – якщо завгодно. Блок, безумовно, східно-європейський. Якщо Україна хоче геополітично реалізуватися, то нам потрібні, чесно кажучи, російські природні ресурси", – зазначив тоді Білецький.

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.