Горезвісна ″формула Штайнмаєра″, навколо якої не вгавають суперечки та бурлять емоції протягом останніх тижнів, найближчим часом не буде реалізована.

Таку заяву зробила народна депутатка від фракції ″Слуга народу″ Марина Бардіна в ефірі hromadske.

За словами парламентарія, все залежить від безпеки на окупованих територіях. А наразі всі спроби розведення сил є марними через обстріли з боку окупантів.

"Ми бачимо, що ці спроби (розведення військ - ред.) не вдаються, власне, через недотримання тиші. Це наштовхує нас на розуміння, що простої формули не може бути. Ми бачимо, що, щоб рухатися до формули, - повинна бути забезпечена безпекова складова. А якщо ми зараз бачимо порушення тиші, коли ми говоримо про можливе розведенні, яке нам так само необхідно і відбувається певне затягування, то я думаю, що реалізація формули буде можлива навіть не найближчим часом ", - заявила вона.

Нардепка пояснила, що під "найближчим часом" вона має на увазі рік.

Нагадаємо, у День захисника України, 14 жовтня, в центрі Києва проходить марш "Ні капітуляції", в якому беруть участь тисячі мітингувальників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко розповів, чим небезпечна "формула Штайнмаєра"

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Також Знай.ua писав, львівська міська рада за підтримки 47 депутатів заявила про неприпустимість реалізації "формули Штайнмайера".