Українські ЗМІ активно поширюють новину про зустріч колишнього президента України Петра Порошенка з "нібито" звільненими моряками. Нещодавно стало відомо, що екс-глава держави знову збрехав українцям і пішов на зустріч з переодягненими в моряків "порохоботами", передає "NewsProua".

Відомо, що на зустрічі були присутні тільки 3 справжніх моряка, решта - це переодягнені працівники фабрики тролів Порошенка.

В соцмережах ця новина викликала хвилю обурення серед українців. Мовляв, як це так - Зеленський звільнив, а обіймаються моряки з Порошенком, хоча по ідеї повинні були влаштувати самосуд над колишнім президентом. Насправді ж, моряки навіть не знали, з ким йдуть зустрічатися.

"Адвокати українських моряків не на камеру кажуть, що частина наших героїв готова публічно розповісти всю правду про той кривавий день, коли знавіснілий верховний головнокомандувач Порошенко відправив два катера проти цілого російського флоту". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За словами моряків, Порошенко попереджали, що цей прохід закінчиться смертю особового складу, але він істеричним тоном наказав негайно прориватися через російський флот. Всі чудово розуміли, що це була шалена провокація кровопролиття. Показання моряків можуть стати безцінними в судовому процесі проти олігарха Порошенка.

Нагадаємо, раніше повідомили, що Зеленський поїде в гості до Трампа.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський заявив про майбутні плани на боротьбу з корупцією серед топ-чиновників.

Також Знай.uа" писав, що Президент України озвучив власний план щодо Донбасу.