Президент України Володимир Зеленський у своїй передвиборчій програмі заявляв, що прагне закінчити війну. За його прогнозами, цей кропіткий процес зі становлення миру на Донбасі може закінчитися успішно у наступному році.

Астролог Влад Росс також заявив, що війна в Україні може закінчитися наступного року. Про це він сказав у коментарі Главреду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зеленський – дійсно, той чоловік, за президентства якого може закінчитися війна. Він веде зовсім іншу політику, відмінну від політики Порошенко. Взяти хоча б недавній приклад – успішна операція з затримання Службою безпеки України російського судна, яке брало участь у захопленні українських моряків і суден у листопаді минулого року, але при цьому російські моряки були звільнені і відправлені додому в Росію. Це була блискуча операція і дипломатичний успіх Зеленського, нічого подібного не було при Порошенко. Адже це був свого роду жест доброї волі з боку України, після чого Росія буде зобов'язана повернути наших моряків", - заявив він.

Президент України Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Подібна позитивна тенденція, за прогнозами Росса, буде зберігатися і надалі. Також астролог зауважив, що раніше за президентства Порошенка нічого подібного не ставалося.

"Зверніть увагу, що після зміни президента зменшилася кількість перестрілок на Донбасі. Все йде до того, що збудеться мій давній прогноз про те, що вже у 2020 році перестануть стріляти. Залишається сподіватися, що це станеться з першого календарного дня 2020 року. Тому що мій колишній прогноз говорив про те, що, швидше за все, вогонь припиниться в середині наступного року", - зазначив астролог.

Росс переконаний, що мирним повинен стати саме наступний рік. За його словами, у 2021 році війни не буде, адже тоді Юпітер і Сатурн увійдуть в зодіакальний знак Водолія.

Нагадаємо, Зеленський позбавить депутатів недоторканності: через кілька днів відповідатимуть за все.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими: на що піде президент заради українських моряків.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.