Мер Києва Віталій Кличко заявив, що його не цікавить крісло мера столиці і він не бачив ролик, на якому в його "дуже броньованому склі" на мосту і справді завелися мухи.

Про це Кличко повідомив в ефірі телеканалу "112".

Мер Києва підкреслив, що керівні посади йому не цікаві, він просто отримує задоволення від реалізації проектів, від змін, які відбуваються в місті Києві.

Віталій Кличко

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я відверто хочу сказати, мені це крісло не потрібне. Мені не потрібні посади. Я перебуваю і отримую велике задоволення від реалізації проектів, від змін, які відбуваються в місті Києві". Віталій Кличко

У цілому, весь ефір Кличко витратив на виправдання свого "шкляного" (цитата) мосту, що дуже показово, адже між склом "завелася" не тільки муха, але і вода. А все через відверто неякісну роботу і зазор між склом.

Нагадаємо, що на Кличка знайшли несподіваний компромат у відеоархіві МВС.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві всередині нового пішохідного мосту, на якому почали ремонтувати тріснуте скло, завелися мухи.

Також портал Знай.uа писав, що на завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту в Києві з такими обсягами фінансів потрібно ще як мінімум вісім років.