Перший глава держави Леонід Кравчук в інтерв'ю виданню "Коментарі" заявив, що причиною поразки екс-президента Петра Порошенка послужила недовіра до нього та його партії з боку українського народу. А одним з головних недоліків Петра Олексійовича, Кравчук назвав жадібність.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Кравчука, основним для Порошенка було створення бізнес-імперії, а не налагодження управління державою.

Також він привів у приклад соціологічні дослідження, які показали, що за НАТО виступає близько половини опитаних громадян України, а за політичну партію Порошенко лише 7 %. Кравчук не розуміє звідки така величезна різниця, адже гаслом "Європейської солідарності" був саме курс в Європу.

Леонід Кравчук

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку Кравчука причина в недовірі до Порошенка і його партії. Гасло на президентських перегонах "Я за Україну", а всі інші - за Путіна, - придумати таке може тільки "геній всіх часів і народів".

Петро Порошенко

Також політик розкритикував вихваляння колишнього президента Порошенко з боку предстоятеля ПЦУ Єпіфанія. Адже якщо президента хвалять, потурають у всьому, то він починає зазнаватися. А Порошенко дуже любив похвалу.

Перший президент України зробив висновок, що саме через втрачену довіру з боку народу призвело до поразки Порошенка і його команди на президентських виборах.

Нагадаємо, Кравчук оцінив 100 днів Зеленського на посаді президента України: такого не було за всі роки Незалежності.

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.