Хоча Петро Порошенко вже тривалий час не є прєзідєнтом України і не має такого впливу на країну, залишки його режиму ще дуже довго будуть нагадувати українцям про минуле. Володимиру Зеленському доведеться чимало потрудитися, щоб искореить все це системи України.

Порошенко дебати

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер, який показав "спадщину режиму Порошенка" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

"Знайомтеся, це суддя Голосіївського райсуду міста Києва, Микола Шкирай. Микола Іванович мільйонер. Він любить шикарні яхти і дорогі машини. Не так давно, наш "Герой" придбав італійську моторну яхту Salpa Laver вартістю.... більше 2 мільйонів гривень. І він з легкістю може собі це дозволити. У нього величезна квартира з машиномісцем в центрі Києва. Близько трьох гектарів землі в Миколаївській області та кілька квадроциклів."

Але найцікавіше полягає в тому, що горе-суддя оформив собі інвалідність другої групи. З-за цього, департамент соціальної політики міста Києва, абсолютно безкоштовно виділив йому автомобіль. - Mercedes-Benz C 180, вартістю близько 40 тисяч доларів.

В коментарях українці просто обурюються від таких новин:

"Де знайти другого Леніна, щоб відібрати все награбоване?", "Які у суддів зарплати, що вони такі багатії?", "І скільки розплодив Порох таких патріотів по Україні нам на шию!", "А у департаменту соцполітики гальма відмовили?у них що обмежень не існує в природі?", "Епоха пішла,а злодії залишилися", "Зняти і раскуркулить, вимагати походження грошей."

Нагадаємо, що нащадки Порошенка дали шуму, в мережі не оцінили: "Хто вони без татка? Нуль без палички".

Як повідомляв портал "Знай.ua", над Порошенко нависла смертельна загроза, експрезидент у паніці: "Пора швидше добивати..."

Також "Знай.ua" писав, що Подоляк висміяв спектакль з поліграфом для Порошенка: "Бабусині сірі козли".