28 серпня Володимир Зеленський перебуватиме на посаді президента України 100 днів. Зеленський опинився в унікальній ситуації, в якій його попередники ніколи не були.

Таку думку висловив перший президент незалежної України Леонід Кравчук, передає Обозреватель.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Кравчука, чинна влада робила усе, аби перешкодити його діяльності. Так, Зеленський опинився без підконтрольного парламенту, силових структур й інших важливих державних органів.

"100 днів Зеленського і 100 днів попередніх президентів зовсім відрізняються один від одного. 100 днів Зеленського – без свого парламенту, уряду, без своїх керівників силових структур. Таких "без" багато", – зазначив Кравчук.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Леонід Кравчук

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку Кравчука, "шостий президент Зеленський єдиний потрапив у ситуацію, коли стара влада не допомагає, а навпаки – створює труднощі". Колишній глава держави нагадав, що Верховна Рада "не прийняла фактично жоден документ, який вносив президент Зеленський".

"Ситуація для Зеленського унікальна – по суті, влада не його, а народ йому довірив. Такої ситуації я не пам'ятаю за роки незалежності", – додав Кравчук.

Президент України Володимир Зеленський

При цьому він уточнив, що ситуація для нинішнього глави держави кардинально зміниться після початку роботи нового парламенту і призначення Кабінету міністрів.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.