Під час передвиборчих перегонів Володимир Зеленський обіцяв діджиталізувати Україну. Так, зокрема, Європейська комісія вже оцінює готовність телекомунікаційної сфери України до інтеграції з єдиним цифровим ринком EU Digital Single Market – DSM.

Про це заявив радник Зеленського Михайло Федоров на зустрічі з оціночною місією ЄС, повідомляє прес-служба глави держави.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Команда президента чітко розуміє, що подальше прискорення економічного та соціального розвитку можливе лише за умови цифрових перетворень. Ми хочемо та готові швидко виконати всі умови, щоб стати частиною ініціативи ЄС зі створення єдиного цифрового ринку. Для України це — надпотужні цифрові та економічні перспективи", — підкреслив Михайло Федоров.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Стратегія спирається на європейські цінності справедливої та відкритої конкуренції, відкритого й безпечного Інтернету, який забезпечує вільний потік інформації. Ця стратегія вже успішно реалізовується у Європі.

Особливу увагу, за словами Федорова, варто приділили питанню захисту даних, конфіденційності та кібербезпеки, включно з питанням керування Інтернетом. Представники місії акцентували, що необхідно забезпечити незалежність та спроможність регулятора у сфері телекомунікацій.

"Законопроект "Про електронні комунікації" внесено до переліку пріоритетних для першочергового розгляду та ухвалення. Депутати з майбутнього Комітету цифрових трансформацій Верховної Ради України вже активно працюють над ним", – додав Федоров.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.