У мережі з'явилася реакція народного депутата VIII скликання Верховної Ради Надії Савченко на вирок коригувальника обстрілу Маріуполя Влерия Кірсанова. Скандальний нардеп заявила, що за менш серйозні помилкові звинувачення в Росії їй загрожувало 22 роки в'язниці.

Цю інформацію вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Надія Савченко

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

"Посадіть до в'язниці всіх депутатів попереднього скликання, які голосували за так званий "закон Савченко" і перестаньте спекулювати ім'ям Савченко прикриваючи свою непрофесійність!" написала Савченко

Савченко не залишила без уваги і слова першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна. Раніше він висловився про "закон Савченко", як про "ганебний", адже 15 серпня Кірсанов вийшов на свободу, тому що потрапив під дію закону.

Нардеп вкрай обурена, адже вирок Кірсанову винесли через чотири роки після початку процесу і це, за словами Савченко, при всіх незаперечних доказах.

Вона переконана в тому, що справу могли розглянути швидше, якщо б силовики працювали, а не "полювали за народним депутатом Савченко".

Нагадаємо, що на виборах за Надію Савченко свої голоси віддало всього 8 виборців.

Як повідомляв портал Знай.uа, "шанувальниці сюрреалізму і терористів" Савченко заборонили в'їжджати в "ДНР".

Також портал Знай.uа писав, що Савченко вказали на її місце.