Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою відомого виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо) показала, які косметичні процедури проходить, щоб завжди виглядати молодою і свіжою.

Про це Оля Цибульська розповіла на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям слідкують 786 тисяч читачів. Телеведуча вирішила побалувати себе масажем обличчя, вона поділилася відео з кабінету косметолога.

За словами Олі Цибульської під час однієї з процедур застосовували струм. Телеведуча пожартувала, що ця інформація може навіть повеселити її хейтерів.

Оля Цибульська, instagram.com/stories/cybulskaya

Оля Цибульська, instagram.com/stories/cybulskaya

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

"Прийшла на масаж обличчя. Здійснилася мрія хейтерів - мене б'є струмом. А ти любиш масаж так, як люблю його я?", - написала телеведуча. Оля Цибульська

Перед цим Оля Цибульська поділилася однією зі своїх проблем - телеведуча страждає від безсоння. Наразі вона шукає всі можливі способи, які б допомогли їй засинати раніше. Цибульська навіть попросила допомоги у своїх підписників і додала, що планує відмовитися від кави.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська знову знайшла, чим здивувати: "Обіцяю прикрасити собою". Оля Цибульська знову знайшла, чим здивувати

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталя Могилевська побешкетувала з Олею Цибульською, а потім спробувала замести сліди. Наталя Могилевська показала, що витворяла з Олею Цибульською на "Співають всі"

Також "Знай.ua" писав, Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана і Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с*ксу". Найцікавіші уривки з книги Мендель