В одному з дитячих будинків Одеси знайшли мертвою дівчинку-сироту. Про це розповіла волонтерка Зоя Мельник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в притулку "Світанок", 16 липня виявили мертвою 17-річну Тетяну Борчук.

Дівчинку в дитбудинок віддала рідна мати. Ще з ранніх років її ґвалтували співмешканці матері, однак у притулку "Світанок" кошмар не закінчився, адже знущання над дівчинкою продовжилися.

Що саме стало причиною її смерті не відомо.

У цьому притулку над дітьми жорстоко знущалися і доводили до самогубства.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Колишня співробітниця поліції, яка зі скандалом звільнилася розповіла страшні деталі знущань над дітьми у притулку "Світанок" в Одесі. За її словами вихователі притулку постійно викликали охоронну фірму, співробітники якої жорстоко били і принижували неповнолітніх.

Також вона розповіла, що 13-річну дівчинку нелюди змушували жувати використаний презерватив, який дістали з сміттєвого бака і все це відбувалося на очах у вихователів та інших вихованців притулку.

Крім того колишня поліцейська додала, що дітей обливали холодною водою, били електрошокерами і били з допомогою ременя.

Повідомлення Зої Мельник, скріншот: Facebook

Повідомлення Зої Мельник, скріншот: Facebook

Повідомлення Зої Мельник, скріншот: Facebook

Повідомлення Зої Мельник, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що в одній з квартир Харкова, правоохоронці виявили тіло 49-річного чоловіка з численними колото-різаними тілесними ушкодженнями. У квартирі також знаходилася 57-річна жінка. Вона розповіла, що 10 липня під час розпиття алкоголю зі своїм співмешканцем виникла сварка, в ході якої вона вбила чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у березні в одному з сіл Хмельницької області патрульний поліцейський смерть збив матір двох маленьких дітей. У повідомленні говориться, що в день трагедії жінка поверталася з роботи на велосипеді, як зазвичай. Її батько виїхав назустріч доньці. Однак, коли чоловік наблизився, то побачив розбитий велосипед і понівечене тіло доньки.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині знайшли мертвою 59-річну поштарку Галину Сумік з Добросина, яку шукали майже три тижні. Тіло жінки виявив лісничий, який проводив обхід лісових угідь неподалік від місця, де вона збирала ягоди і загубилася.