В Одеській області 35-річна жінка намагалася зробити собі аборт за допомогою ветеринарного уколу, але за підсумком розпрощалася з життям. Про це повідомляє ТСН у своєму сюжеті.

В Одеській області померла жінка, яка намагалася зробити аборт за допомогою ветеринарного препарату / скріншот з відео

Відомо, що 35-річна мешканка Одеської області, мати-одиначка трьох дітей, завагітніла, однак приховувала це від своїх односельців і навіть матері, з якою жила. Оскільки колишній чоловік її покинув, а її молодший син потребував постійної медикаментозної підтримки, мати працювала де тільки могла, зі слів сусідів.

Очевидно, що четвертої дитини жінка б просто не потягнула, тому вирішила піти на аборт, ховаючись від усіх. Саме так говорить одна з версій слідства. Одеситка, попередньо, самостійно вколола собі ветеринарний препарат, доза якого і могла стати смертельною. Таку версію розповіла жінка за кілька годин до своєї смерті. Під час розтину лікарі виявили у загиблої розрив селезінки.

Поліція опитала місцевих мешканців, які розповіли, що загибла могла заробляти сурогатним материнством і дізнавшись, що майбутні батьки відмовилися від дитини, вирішила перервати вагітність самостійно. Однак правоохоронці відкинули таку версію події.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

На даний момент проводиться розслідування в рамках вбивства. Правоохоронні органи чекають результатів експертизи, яка визначить, зробила жінка укол самостійно, або їй хтось у цьому допоміг.

Нагадаємо, раніше під Одесою мати замість лікаря викликала дитині знахаря, за підсумком він помер з болтами в шлунку.

Як повідомляв портал Знай.иа під Одесою дитина померла, наївшись черешні.

Також Знай.иа писав, що в Одесі правоохоронці розстріляли з травматичного пістолета собаку, яка напала на поліцейського.