В Одесі правоохоронці розстріляли з травматичного пістолета собаку, яка напала на поліцейського, коли той намагався змусити господаря надягнути на неї намордника.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці патрульної поліції Одеської області.

Як відзначається, інцидент мав місце близько 12 години дня, коли правоохоронці й отримали виклик про нетверезого чоловіка в місцевому парку.

"Близько 12-години дня, до поліції надійшло повідомлення про порушення правил вигулу собак. Заявник повідомив, що у Ванному провулку знаходиться чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння з собакою бійцівської породи без намордника та повідка. Чоловік схвильовано додав, що тварина кидається на дітей", - йдеться повідомленні.

Фото порушника

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

В результаті, під час розмови з порушником, чоловік нацькував собаку на патрульних, після чого тварина кинулась на поліцейського. А відтак, аби знешкодити собаку, охоронці порядку пустили в пса три кулі з травматичного пістолета.

Наразі ж порушника, який відхрестився від свого улюбленця, сказавши, що це не його собака, затримали, а поранену тварину передали спеціалістам, які вже доставили її до ветеринарної лікарні, та запевнили, що з нею все гаразд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше перерізали горло і спалили - у Харкові судять підозрюваних у звірячому вбивстві дівчини, озвучений вердикт

Як повідомляє портал Знай.uа під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

Знай.uа писав, що у Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами