У четвер, 11 лютого, на 55-році життя на Хмельниччині зупинилося серце Віктора Людвиговича Комарницького - колишнього старости трьох сіл Чорноострівської громади.

“З глибокою прикрістю і невимовним сумом змушені сповістити, що раптово на 55-му році життя відійшов у вічність староста сіл Захарівці, Ляпинці, Крачки 2016-2020рр.. Комарницький Віктор Людвигович.

Усім колективом Чорноострівської селищної ради та всією Чорноострівською об’єднаною громадою розділяємо біль втрати і співчуваємо рідним та близьким.

Світла пам’ять про Віктора Людвиговича назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив і шанував…”, - написали колеги на сайті громади.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нещодавно на 68 році життя раптово зупинилося серце відомого чиновника часів Леоніда Кучми та ректора Білоцерківського аграрного університету Анатолія Даниленка.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть одного з творців культового комедійного мультсеріалу "Сімпсони" Марка Вілмора. Сценарист "Сімпсонів" пішов з життя в суботу, 30 січня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у понеділок, 1 лютого, не стало одного із засновників легендарного британського гурту The Animals Хілтона Валентайна.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.