7 лютого на Хмельниччині під завалами силосної ями загинув чоловік, двоє були травмовані.

Про це передає пресслужба ДСНС у Хмельницькій області.

Повідомляється, що трагедія сталася в селі Поляхова Теофіпольського району. Там, на підприємстві стався зсув у силосній ямі.

джерело: ДСНС

"До місця події негайно виїхали рятувальники 36 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття пожежників у місці обвалу перебували 3 людини",- повідомили у відомстві.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

джерело: ДСНС

Рятувальники негайно дістали постраждалих та передали медпрацівникам. В результаті НП травмувалися 2 громадянина 1960 р.н. і 1964 р. н. на жаль, громадянин 1986 р. н. загинув на місці.

джерело: ДСНС

Причини та обставини події з'ясовують правоохоронні органи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Десятки львів'ян живуть за крок від безодні, страшно засипати- "прокинемося під завалами". У Львові між проспектом Чорновола та вулицею лемківською вирили котлован. Місцеві жителі відзначають, що цей котлован загрожує зсувами.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Хмельницькому під житловим будинком відкрився гігантський портал в пекло, люди тремтять від страху ночами. У мікрорайоні Озерна у Хмельницькому утворилася прірва через масштабний зсув ґрунту. Вона щільно прилягає до фундаменту багатоповерхівки.

Також «Знай.иа " писав, що У селі під Франківськом зсув продірявив будинок пенсіонера - взимку не вижити. У селі Рунгури Коломийського району Івано-Франківської області внаслідок сильних дощових опадів зійшов зсув ґрунту. Зсув грунту викликало тріщини в будівлі літньої кухні, стайні і сараю на території приватного домоволодіння