У Хмельницькому автопарку може з'явитися 60 новеньких тролейбусів, проте чекати їх найближчим часом не доводиться.

Про це у середу, 3 лютого, під час онлайн-брифінгу заявив мер Хмельницького Олександр Симчишин.

"Це точно не буде в 2021 році. Якщо це відбудеться у 2022 році, то буде добре",– зазначив очільник міста.

В наступні п'ять років на тролейбусний парк у Хмельницькому витратять близько двох мільярдів гривень. У цьому можна переконатися, зазирнувши у програму розвитку хмельницького електротранспорту, яку депутати міськради затвердили під час сесії. За найближчі п'ять років у Симчишина планують закупити 96 новеньких тролейбусів.

Ініціатива дуже своєчасна, оскільки у Хмельницькому пассажири були вимушені їхати у засніженому троллейбусі. І не ззовні, а зсередини.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тим часом у Тернополі поліція розшукує людей, які стали свідками інциденту 15 січня на зупинці "Центральний ринок". Пенсіонерка 1936 року народження виходила з маршрутки №12, водій передчасно закрив двері і тим самим затис жінку.

Раніше у Тернополі затримали водія маршрутного таксі, який сів за кермо будучи в стані алкогольного сп'яніння. На проспекті Степана Бандери поліцейські затримали водія маршрутки. Правоохоронці зупинили автобус через те, що в його салоні було занадто багато пасажирів. Як з'ясувалося, він перевозив 33 пасажири замість належних 23 осіб відповідно до кількості сидячих місць.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові загорівся новенький тролейбус. Пасажирам довелося вискакувати із задимленого салону. Очевидці розповіли, що завдяки реакції водія всі пасажири залишилися живі і здорові.