Стало відомо про те, що в Хмельницькій області чоловік поплатився за продаж шкарпеток в період локдауну. Продавав так, щоб ніхто не впізнав.

Таким чином, повідомляється що в Полонному судили підприємницю, яка в локдаун продавала шкарпетки. Про це йдеться в постанові суду від 26 січня.

Суд, фото: скріншот з відео

За матеріалами співробітників правоохоронних органів, 16 січня, під час локдауну жінка торгувала промисловими товарами в магазині, який розташовується по вулиці Лесі Українки.

Поліція, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Тим самим вона порушила закон, і співробітниками правоохоронними органами на неї був складений протокол за статтею 44-3 КУпАП.

Під час розгляду справи вона розповіла, що є просто підприємцем, і в той день принесла ящик з товарами від автомобіля в магазин.

В цей час проходила повз знайома, і попросила продати пару шкарпеток.

Районний суд визнав її винною в порушенні карантину, але, звільнив від адміністративної відповідальності, було видано лише усне зауваження.

Нагадаємо, в Україні 90% тестів на covid - 19 з Росії, глава Медпалати Кравченко показав "зраду".

Як повідомляв "Знай.ua", Міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун, що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин.

З цього приводу міністр охорони здоров'я Максим Степанов відповів на найпоширеніші питання, пов'язані з цим жорстким варіантом карантину.

Також "Знай.ua" писав, що Комаровський розповів, яким тестам на коронавірус можна вірити.