Ввечері у четвер, 21 січня, у Хмельницькому спалахнула пожежа. Полум'я охопило будинок у житловому масиві "Дивокрай", що знаходиться поруч із мікрорайоном Озерна.

Через те, що проїзд був перегороджений бетонними блоками, рятувальники не одразу змогли дістатися місця пожежі. Про це розповіли у пресслужбі Головного управління Державнї служби з надвичайних ситуацій.

фото: ГУ ДСНС

Майже сорок хвилин знадобилося пожежним, аби локалізувати вогонь та повністю його загасити. Точної причини займання поки не оголушували. За попередніми данними, виною всьому стало коротке замкнення електромережі. На щастя, у цій історія обійшлося без загиблих та постраждалих.

Того ж дня в Харкові сталася пожежа в будинку для літніх людей, в результаті якої загинуло 15 осіб. Надзвичайна подія сталася на вулиці Нижня Гієвська, 150Б, на другому поверсі житлового будинку престарілих. Сторінка будинку престарілих" золотий час " була видалена, проте в Інтернеті все ж зберігся скріншот з посиланням на сайт.

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Показати ще

Напомним, ранее харьковчанам "отрежут" железную дорогу на праздники: "Укрзализныця" отменила более 30 электричек

Как сообщал портал Знай.uа, Харьков стал первой новогодней столицей 85 лет назад: елка, карнавал и радостные пионеры

Также Знай.uа писал о том, что пережил Харьков в бурном 2020-м: лесные пожары, пандемия и смерть Кернеса