В наступні п'ять років на тролейбусний парк у Хмельницькому витратять близько двох мільярдів гривень.

У цьому можна переконатися, зазирнувши у програму розвитку хмельницького електротранспорту, яку депутати міськради затвердили під час сесії. За найближчі п'ять років у Симчишина планують закупити 96 новеньких тролейбусів.

Навідміну від старих, новенькі "рогаті" працюватимуть безшумно та будуть комфортними для пасажирів. Також міська влада збирається максимально підвищити прозорість та точність обліку наданих послуг, цим самим підвищивши прибутковість міського електротранспорту.

Ініціатива дуже своєчасна, оскільки у Хмельницькому пассажири були вимушені їхати у засніженому троллейбусі. І не ззовні, а зсередини.

Тим часом у Тернополі поліція розшукує людей, які стали свідками інциденту 15 січня на зупинці "Центральний ринок". Пенсіонерка 1936 року народження виходила з маршрутки №12, водій передчасно закрив двері і тим самим затис жінку.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Раніше у Тернополі затримали водія маршрутного таксі, який сів за кермо будучи в стані алкогольного сп'яніння. На проспекті Степана Бандери поліцейські затримали водія маршрутки. Правоохоронці зупинили автобус через те, що в його салоні було занадто багато пасажирів. Як з'ясувалося, він перевозив 33 пасажири замість належних 23 осіб відповідно до кількості сидячих місць.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові загорівся новенький тролейбус. Пасажирам довелося вискакувати із задимленого салону. Очевидці розповіли, що завдяки реакції водія всі пасажири залишилися живі і здорові.