У вівторок, 19 січня, настоятель Свято-Введенського храму Православної церкви України, митрофорний протоієрей Степан Миронюк освятив воду у резервуарі, з якого йде вода прямісінько на кухні і ванні кімнати хмельничан.

Про це розповіли у пресслужбі МКП "Хмельницькводоканал".

Зазначається, що цій традиції вже більше 10 років. Протоієрей привітав містян з великим святом Водохреща та побажава всім хмельничанам здоров'я, сили, радості та благополуччя.

Тим часом мер Києва Віталій Кличко порушив традицію на Водохреща, і пірнув в ополонку не в парку Наталка. У вівторок, 19 січня, мер Києва Віталій Кличко опублікував в мережі відео як він занурився в ополонку, і привітав усіх українців з Хрещенням. Він також написав, що довгі роки дотримувався традиції, але, в цьому році пірнув не в парку «Наталка», де після відкриття купався кілька років поспіль.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше повідомляли, під час локдауну українців залишать без одягу, засобів гігієни та інформації: МОЗ звернулося до Кабміну.

Як повідомляв Знай.uа, інфекціоніст Голубковська дала прогноз, як локдаун вплине на поширення covid - 19 в Україні.

Знай.uа писав, працевлаштування в Польщі, Чехії, Німеччині: що зміниться для українських заробітчан у 2021.

Виїзд нових заробітчан зараз сильно ускладнений. Однак в 2021 році ряд країн планує нововведення в плані трудової міграції.