У Хмельницькій області локомотивну бригаду депо "Гречани" впіймали "на гарячому", коли ті намагалися вкрасти пальне з локомотивів.

Як повідомили в офісі безпеки "Укрзалізниці", на крадіжці погоріли щонайменше 5 осіб. Співробітники воєнізованої охорони затримали умільців просто під час скоєння злочину. На перегоні "Ярмолинці-Дунаївці" машиніст разом з помічником та ще трьома спільниками планували, як непомітно злити близько 900 літрів дизельного палива з локомотива.

Поліція, що приїхала на місце злочину, конфіскувала каністри, паливо та автомобіль, на якому працівники залізничної служби планиували вивезти "здобич". Проти умільців порушили кримінальну справу. Їм загрожує 3-6 місяців арешту або до 5 років обмеження/позбавлення волі.

Тим часом у Харкові на станції метро "Героїв праці" активізувався умілець, який грабує неповнолітніх. Потерпіла розповіла про прикмети зловмисника.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Нагадаємо, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні скажений Шумахер встановив рекорд з перевищення швидкості: деякі літаки при зльоті так не розганяються.

Знай.uа писав, у "Слузі народу" збираються легалізувати самогоноваріння.