З 8 січня в Україні розпочався масштабний локдаун, головне завдання якого - зменшити кількість захворюваності на коронавірус. Проте у Хмельницькому ніяка епідемія не змусить людей відмовитися від традиційних новорічних розваг.

Так, на Instagram-сторінці спільноти Хмельницький LIVE опублікували фото, зроблене очевидцями. До слова, подібні світлини десятками "гуляють" по соціальних мережах. Святкова ялинка притягує десятки відвідувачів, що спричиняє скупчення і, відповідно, порушення соціальної дистанції.

"Центр Хмельницького під час локдауну", - йдеться в підписі до публікації.

фото: Instagram

Тим часом мер Хмельницького Олександр Симчишин відмовляється вводити у місті локдаун, який Кабмін постановив розпочати по всій Україні з 8 по 24 січня включно. Проте очільник міста розуміє, що подібні рішення не можуть бути вагомішими за рішення центральної влади.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Цей карантин відверто абсурдний і навіть трохи дурнуватий! Жодних рішень не приймали і не приймаємо. Але органи влади, на яких покладений контроль на будь-які наші рішення або їх відсутність уваги не звертають, бо керуються постановою Кабміну. Ми можемо навіть проголосувати дозвіл їздити п'яними на червоне світло, голосів вистачає. Тільки от це не скасує рішень органів центральної влади, і контролюючі органи в будь-якому випадку складатимуть протоколи", - написав Симчишин.

Нагадаємо, що Добкін привітав харків'ян з Новим роком і націлився на крісло Кернеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вручили Надалу безцінний подарунок перед Новим роком

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків назвав 5 головних досягнень Франківська у 2020-му