У Хмельницькому популярний супермаркет "Делікат" впарює покупцям товар з підробленим терміном придатності.

На відео від очевидців, опубліковане на Instagram-сторінці Хмельницький LIVE, видно, як легко відклеюється цінник на упаковці із зефіром. Якщо вірити новому ціннику, то зефір виготовлений 2 січня, але під ним є старий, і на ньому зовсім інша дата - 29 грудня.

"(Ситуація ця не вперше. Раніше вже брала цей самий зефір,но звернула увагу аж вдома,що також два цінника з датами різними). Звернулась до працівника магазину з питанням «чому у вас два цінника?». Жінка відповідає: «це може ціна змінилась». Я відклеюю і кажу: «ну тут явно не ціна, а дата за 29 грудня». А у відповідь: "звертайтесь до працівника кондитерського відділу, я не з цього". Далі я і пішла, не ставши робити розборки", - розповіла покупниця.

скріншот: Хмельницький LIVE

скріншот: Хмельницький LIVE

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Різниця між датами - більше трьох днів, і десерти за цей час можуть встигнути зіпсуватися. Люди, які не помітять "оновлення", ризикують отруїтися зіпсованим продуктом.

Нагадаємо про скандал, який стався у популярній українській кав'ярні Aroma Kava. Цей заклад є досить популярним. У більш ніж 20 містах жителі можуть спробувати каву звідти. Але, як показує практика, він там не завжди смачний.

Дівчина придбала собі каву, яка виявилася не дуже на смак. У ньому також були відсутні вершки і маршмеллоу. Але це не всі погані новини, пов'язані з даною покупкою. Вона вирішила зняти кришку і побачила там мертву комаху.

Нагадаємо, популярний супермаркет напередодні "Чорної п'ятниці" продає українцям моркву по 800 грн за кг.