Моторошна ДТП, що обернулася трагедією, приголошила Хмельниччину.

У Різдво, 7 січня, у Теофіпольському районі на автодорозі сполученням Кам’янець-Подільський зіткнулися два легкових автомобілі — "ВАЗ-2109" та "Шкода Октавія". Про це повідомили у Слідчому комітеті Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Пасажирка "ВАЗу", що сиділа на передньому сидіння, загинула миттєво. Водій "ВАЗу" помер дорогою до шпиталю. Маленьку донечку госпіталізували з численними травмами. За лічені хвилини дитина лишилася круглою сиротою. Що стало причиною трагедії, правоохоронцям ще належить з'ясувати.

фото ДТП, Нацполіція

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Як повідомляв портал Знай, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.