Ввечері у понеділок, 4 січня, у Старокостянтові сталася ДТП.

Водій "Шевроле Авео", будучи напідпитку, сів за кермо та, не впоравшись із автомобілем, врізався у стіну магазину. Як повідомляє видання "Новини.Хмельницький", водієм виявився депутат Старокостянтинівської міської ради від політичної партії "Радикальна партія Олега Ляшка", глава бюджетної комісії Іван Овчар. Алкотестер показав, що вміст алкоголю в крові у 14 разів перевищував норму.

Овчар звільнився з посади заступника голови райради минулого грудня. А оскільки легковик перебуває на балансі Старокостянтинівської районної ради, ексдепутат керував ним незаконно. Інформацію про ДТП підтвердили у поліції.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Є ДТП без потерпілих, чоловік в стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням і в’ їхав у стіну малої архітектурної споруди. Склали на нього три адмінпротоколи за статтаями 130, 124 і 121 КУпАП", – повідомили в ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Як повідомляв портал Знай, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.