В одному із хмельницьких секонд-хендів розгорівся скандал.

В магазині на Гречанах у продажу з'явилася футболка із забороненою символікою. Мало того, що на ній зображений серп із молотом, так і вся футболка виготовлена у кольорах державного прапора окупанта. Про дикий випадок розповіли у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE.

"В секонд-хенді на Гречанах продають заборонену символіку. На пропозицію до адміністратора забрати це вона відмовила", - йдеться в првідомленні.

Думка користувачів у коментарях розділилася: одних історія розлютила, інші не побачили в цьому проблеми: "Тьху, ганьба. І скільки ж нелюдів захищають це! Нечисть совкова, пожили б ви при совку з залізню завісою і дефіцитами, миттю передумали!", "Купив,підлогу помив і викинув і не робіть рекламу", "Найбільша проблема, автор розкрий очі, зараз є серйозніші проблеми ніж футболка з російською символікою!!!".

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо про скандал, який стався з популярної української кав'ярні Aroma Kava. Цей заклад є досить популярним. У більш ніж 20 містах жителі можуть спробувати каву звідти. Але, як показує практика, він там не завжди смачний.

Дівчина придбала собі каву, яка виявилася не дуже на смак. У ньому також були відсутні вершки і маршмеллоу. Але це не всі погані новини, пов'язані з даною покупкою. Вона вирішила зняти кришку і побачила там мертву комаху.

Нагадаємо, популярний супермаркет напередодні "Чорної п'ятниці" продає українцям моркву по 800 грн за кг.