15 жовтня в Хмельницькому розпочався опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Симчишин. Рішення прийнято у зв’язку із різким зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденції до її подальшого зниження.

Опалення в школи Хмельницького подадуть в кінці місяця. Про це розповів Хмельницький міський гоова Олександр Симчишин на брифінгу.

"Дитячі садочки в місті в умовах епідемії працюють нормально, в звичному режимі, навіть побільшало відвідування. В школах теж ситуація стабільна: лише 13 класів з 1217 на карантині.", - каже мер Хмельницького.

За словами міського голови, канікули в навчальних закладах розпочнуться з 19 жовтня і така ситуація не пов'язана з коронавірусом, а з виборами. На навчання планують повернутися 30 жовтня.

Дитсадки опалювати почнуть з 16 жовтня, а от школи - вже після канікул. В мерії вирішили поки тривають канікули навчальні заклади не опалювати.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Керівників міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» та комунального підприємства «Південно-Західні тепломережі» зобов’язано забезпечити безперебійне теплопостачання міста до завершення опалювального сезону.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українцям ввімкнули опалення, тарифи стануть шоковою терапією: "Подорожчає на.."

Також портал Знай.uа писав, що гнилі труби змусять франківчан мерзнути тижнями - коли включать опалення

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях прорвало щойно відремонтований трубопровід: "Такого фонтану навіть у Києві немає!"