Жителі Хмельницького допомагають заробітчанам з працевлаштуванням за кордоном, беруть гроші за оформлення дозвільних документів, після чого зникають. Авторка звернення застерігає людей від зв’язку з аферистами.

“Шановні друзі прошу максимально поширити мій пост.!!!Хочу опублікувати інформацію про ШАХРАЇВ !!!Зараз на території Польщі ховається пара вихідців з м.Хмельницького : Елена Заверуха та її чоловік Редько Сергій. Ці шахраї пропонують допомогу по виготовленню польских документів, а саме :карту побуту, відкриття візи та працевлаштування. Шахраї втираються в довіру, беруть гроші і не маленькі, а потім ігнорують!!!Вже від їх рук постраждали багато людей..Прохання поширитии ці фото по групах, щоб інші люди не потрапляли до рук цих аферистів!!!!Дякую.” – публікує слова Олени Мельник “Електронна книга скарг України”.

Елена Заверуха, фото з фейсбук

Редько Сергій, фото з фейсбук
Редько Сергій, фото з фейсбук

У Хмельницькому орудує сімейна пара аферистів

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що улюблений курорт українців заполонили карткові аферисти - похід до банкомату за 400 доларів Шахраї переконали українця, що карта застрягла в банкоматі і відправили розбиратися до відділення.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині шахраї пропонували через інтернет кумедних цуценят - ні грошей, ні собак Дві мешканки Хмельниччини перерахували за цуценят 7 тисяч гривень, але тварин не отримали.

Також портал Знай.uа писав, що під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обчистила магазин - привчають змалку до сімейного "бізнесу"