Стало відомо про те, що депутат з Хмельницької області завели кримінальну справу. Андрій Гордійчук заборгував дитині практично півмільйона гривень.

Таким чином, повідомляється, що генеральне управління Національної поліції Хмельницькій області відкрило кримінальну справу проти депутата місцевої обласної ради Андрія Гордійчука. Його звинувачують у тому, що він абсолютно не сплачує аліменти на дитину.

Про це свідчить документ з єдиного реєстру, який потрапив в руки редакції інформаційного порталу «СтопКор». Депутат повинен тепер дитині близько півмільйона гривень.

Андрій Гордійчук повинен своїй дитині півмільйона гривень, фото: СтопКор

Ще в понеділок, 13 липня, у ВП Хмельницький ГУНП Хмельницької області надійшла постанова Хмельницького міського районного суду від 6 липня, в якому йде мова про досудове розслідування за заявою Гордійчук А. В. від травня поточного року про ухилення від сплати аліментів Гордійчуком А. А.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Андрій Гордійчук повинен своїй дитині півмільйона гривень, фото: СтопКор

Відзначимо, що Андрій Гордійчук – засновник і глава групи агрокомпаній “ALL IN FOODY”, депутат Хмельницької обласної ради, який “засвітився” у низці скандалів, зокрема, в обмані Аграрного фонду на 15 мільйонів гривень і спробі рейдерського захоплення австрійського агропідприємства “Голденкерн”.

Також, раніше було повідомлено про те, що Андрій Гордійчук обманював жителів села, які здавали молоко на його підприємство. Загальна сума, на яку потрапив депутат Хмельницького ради становить 20 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Прикапатье з боржників за аліментами стягнули 46 мільйонів гривень за півроку. Про це розповіли в репортажі телекомпанії "Галичина".

Повідомляється, що для стягнення коштів з боржників, Державна виконавча служба вдалася до додаткових механізмів. Серед них: арешт банківських рахунків, заборона на виїзд за кордон, заборона на керування автомобілем, а також заборона на полювання і використання зброї.

Нагадаємо, що батьки зобов'язані забезпечувати дітей, це гарантується законодавством України. Але що робити, якщо хтось з батьків відмовляється допомагати неповнолітньому синові чи доньці? У цьому випадку може допомогти примусове стягнення аліментів.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Хмельницькому чоловіка позбавили найціннішого за борги з аліментів.

Також, "Знай.иа" писав, що право на аліменти мають навіть повнолітні студенти.