Собаки здавна допомагали людям у найрізноманітніших завданнях - і ніколи не підводили. Саме тому військовослужбовці теж не відмовляються від допомоги чотирилапих улюбленців. Собак використовують у різних військових цілях, і ті себе показують з найкращого боку.

А нещодавно у Хмельницькому в одній з військових частин відбулося поповнення, до того ж таке, яке ще раніше ніхто не міг і уявити собі. Про нових служителів закону повідомляє видання tv7plus.com.

Так, в одну з військових частин міста поступила на службу незвичайна пара: дівчина з улюбленою твариною. Як повідомляється, це велика рідкість, щоб дівчина вирішила стати кінологом, і для військової частини під номером 3053 вона стала першою. Дівчина вступила до лав Національної гвардії України разом зі своєю собакою породи європейська вівчарка Белою, яка на момент початку служби перебувала в самому сприятливому віці для навчання - їй тільки виповнилося півтора року.

Власниця, Катерина Мартинчук, вже більше півроку несе службу разом з Белою. Дівчина стала першою в історії частини дресирувальницею собак, але її це не зупинило - вона знала, що хоче служити разом зі своєю Белою, і для неї не було нічого неможливого.

Вже зараз Беллу і Катерину можна побачити на вулицях міста під час їх спільних патрулювань - дівчата разом стежать за порядком у місті. І незважаючи на їх милий і приємний зовнішній вигляд, вони в змозі дати відсіч будь-якому хулігану і зможуть впоратися з будь-якою небезпекою.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, під Харковом пропала рудоволоса красуня з сумними очима

Як повідомляв Знай.uа, грозний хропіння песика змусив хвилюватися за господаря: як Гармата з "Гаррі Поттера"

Також Знай.uа писав, жорстоке вбивство слідчого СБУ: поліція затримала підозрюваних, знайдені речові докази