У зв'язку з епідемією коронавіруса, також відомого як COVID-19, в Хмельницьку запускають нове тестування, яке покликане зменшити негативні наслідки, які несе вірус. Так, на своїй сторінці у Фейсбуці Хмельницький обласний центр громадського здоров'я повідомляє про те, що в регіоні стартує надання платної функції тестування на наявність вірусу в крові в лабораторних умовах.

Так, повідомляється що зробити тест тожно буде в державному закладі "Хмельницький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" з 15 липня 2020-го року. Вчені в спеціальній лабораторії після забору біоматеріалу у людини будуть проводити дослідження зразка, отриманого ними на наявність вірусу SARS-CoV-2 за допомогою методу полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Тест достатньо точний, і його рекомендують робити всім, у кого є найменші симтоми зараження вірусом.

Також у повідомленні було вказано точну адресу, за якою можна здати свої біоматеріали для аналізу, при чому забір матеріалів проводиться підготовленими медичними працівниками. Для того, щоб протестуватися на коронавірус слід прийти за адресою:

  • місто Хмельницький, вул. Храновського, 12.

Вартість послуг з проведення точного аналізу складе 836 гривень, а більш детальну информацію можна дізнатися за телефонами:

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще
  • (0382) 65-77-64,
  • (0382) 67-29-70.

Нагадаємо, Моз пояснив тонкощі роботи шкіл з вересня: температура, маски і антисептики

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині китайський вірус звів у могилу молоду галичанку - боролася за життя до останнього

Також Знай.uа писав, що у США знайшли першу білку, запустившую епідемії бубонної чуми