У Хмельницькій області Державна податкова служба зафіксувала 43 мільйонера в регіоні, що майже в два рази більше, ніж у минулому році. Детальніше про заробіток хмельничан розповідає прес-служба ДПС у Хмельницькій області.

Повідомляється, що 30 червня 2020 року завершився сезон декларування майна за 2019 рік. У загальній сумі доходи жителів області склали близько 827 мільйонів гривень, що на 50 мільйонів більше, ніж за минулий період.

Виходячи з поданих декларацій, податкова інспекція визначила суму, яку повинні сплатити хмельничани в якості податкового збору. У загальній складності, обласний бюджет повинен отримати 33 мільйони гривень, з яких 28,5 мільйонів – податки на доходи фізичних осіб, а ще 5 мільйонів – військовий збір.

У Хмельницькому виявили 43 мільйонера / скріншот з відео

Крім того, 43 жителя Хмельницької області задекларували дохід більше, ніж 1 мільйон гривень. Загальна сума доходів мільйонерів склала 171 мільйон гривень. Для порівняння, в минулому деклараційної кампанії було зафіксовано 28 мільйонерів, із загальною сумою доходів в 136 мільйонів.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Відзначається, що головними джерелами доходів мільйонерів стали спадщину, дарування майна, здача в оренду нерухомості, а також дохід від інвестицій.

Нагадаємо, що у Хмельницькому СБУ затримала екс-податківця, який продавав секретну інформацію.

Як повідомляв портал Знай.иа, у центрі Хмельницького провалився асфальт.

Також Знай.иа писав, що в Житомирській військовій частині знайшли повішеним 19-річного строковика з Хмельницького.