У Хмельницькому, напередодні свята Івана Купала в річці втопився 52-річний чоловік. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС в Хмельницькій області.

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 7 липня, на березі Південного Бугу. 52-річний чоловік відпочивав на пляжі з компанією, коли вирішив піти скупатися в недозволеному місці. Він заліз у воду і з часом зник. Його тіло виявили інші відпочивальники вже на іншому березі річки.

Подробиці події належить з'ясувати співробітникам правоохоронних органів. Тіло чоловіка було відправлено на судово-медичну експертизу.

У Хмельницькому втопився 52-річний чоловік / фото: ДСНС

Варто відзначити, що це не єдиний випадок утоплення за останні дні. Прес-служба ГУ ДСНС в Хмельницькій області повідомляла, що 3 липня близько 11:05 на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик про те, що у річці Горинь в Нетишинском районі області, потонули дві людини – 34-річний чоловік та 37-річна жінка.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини спільно з водолазами-волонтерами вирушили на вказане місце. Вони обстежили поверхню і акваторію дна річки Горинь. Два тіла вдалося виявити в 13:05 і доставити їх на берег.

Нагадаємо, що у Хмельницькому СБУ затримала екс-податківця, який продавав секретну інформацію.

Як повідомляв портал Знай.иа у центрі Хмельницького провалився асфальт.

Також Знай.иа писав, що в Житомирській військовій частині знайшли повішеним 19-річного строковика з Хмельницького.