У Хмельницькому назріла проблема багатьох українських міст, де карантин не послабили і в громадському транспорті дозволено перевозити пасажирів тільки за кількістю сидячих місць. Питання постало після того, як пенсіонерам міста повернули пільгового проїзду, так як вони займають всі сидячі місця і людям, які їдуть роботу доводиться чекати транспорт годинами. Про це пише Поділля.

Якщо пільговики і далі будуть активно користуватися громадським транспортом у годину пік, то місцева влада обіцяє ліквідувати пільги або ж припинити рух громадського транспорту взагалі. Пенсіонери пояснюють своє катання в тролейбусах і автобусах невідкладними справами. При цьому працюють городяни змушені простоювати на зупинках і спізнюватися на роботу.

Мешканці Хмельницького кажуть, що в певні години у пільговиків має бути платний проїзд, а деякі вимагають повернути проїзд по пропусках. Також жителі міста заявили, що пенсіонерів потрібно стимулювати до відмови від поїздок в години пік. Їх невідкладні справи не так важливі, як робота або навчання молодих городян.

Варто відзначити, що у Львові влаштували перевірки дотримання карантину в громадському транспорті. Людей в довгій черзі маринували кілька годин. Перевіряючі ігнорували навіть посвідчення медиків і військовослужбовців. На зупинках викидали на вулицю всіх зайвих пасажирів.

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки в громадському транспорті.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.