Стало відомо про те, що в Тернополі, фермер з Хмельницької області облив себе бензином, щоб покінчити життя самогубством. Він був у розпачі.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент минулого тижня. Чоловік забрався на верхівку рекламної конструкції, яка знаходиться на Збаразком кільці в місті Тернопіль. На висоті він облив себе бензином, накинув на шию петлю, і погрожував себе підпалити.

У Тернополі фермер намагався покінчити життя самогубством, фото: вільний джерело

Як з'ясувалося, чоловіком виявився фермер з Хмельницької області, і в місті він вже не в перший раз. Його можна було помітити періодично поблизу будівлі обласної прокуратури, де він в одиночній акції протесту вимагає повернути увагу громадськості до майнового конфлікту, з-за якого їм була втрачена велика сума грошей.

Анатолій Землинский говорить про те, що в 2014 році рейдери захопили величезну кількість врожаю кукурудзи, яка була на його фермерському ділянці.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Справу розслідували у Волочиському районі, згодом перевели до Хмельницького. За словами фермера, на нього почали тиснути, погрожували фізичною розправою і били. Побоюючись того, що в його справі не буде об’єктивного та неупередженого розслідування, він вимагав передати слідство в одну з областей. Зі слів чоловіка, саме в Тернополі його розслідування призупинили, а згодом передали в Рівненську область.

Такий вчинок Анатолія Землинського підняв справжній переполох у Тернополі. До фермера, який хотів покінчити з собою, піднялися для переговорів, зняли з його шиї мотузку і вмовили спуститися.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв Знай. ua у Львові поліцейські врятували закривавленого 23-річного водія.

Також Знай. іа писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.