У TikTok з'явилося нове відео, яке дуже швидко набирає популярності, тому що там чоловік демонструє неординарний спосіб економії грошей при купівлі бананів.

На відео можна побачити, як чоловік бере банан із секції у супермаркеті Woolworths, а потім знімає його шкірку, поклавши фрукт у целофановий пакет перед зважуванням. Таким чином, він намагається заощадити гроші, заплативши лише за вагу бананів без урахування шкірки.

Банани. Фото: скрін youtube

Цей дивовижний метод привернув увагу тисяч користувачів і відео стало вірусним, набравши понад 800 тисяч переглядів. Проте думки щодо такого підходу розділилися...

Деякі користувачі висловили своє здивування та осуд, вважаючи, що шкірка забезпечує банан захист від зовнішніх впливів. Частина з користувачів взагалі запропонували дівчині розлучитися зі своїм хлопцем і викликати поліцію, оскільки в майбутньому на неї чекають великі проблеми через його таку "економію".

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Хоча з'явилися шанувальники чоловіка, які підтримали його ощадливий підхід. Вони висловили захоплення його, так би мовити, інноваційним підходом до економії грошей.

Банани, скріншот: YouTube

Звісно, ​​не обійшлося без гумору. Користувачі запропонували свої варіанти економії, прокоментували відео з веселими жартами та зауваженнями. Зазначено, що справжні ощадливі люди зважують банани без використання пакетика.

"Мені було б не так соромно, якби він вкрав їх", - пише один із користувачів.

Нагадаємо, час для домашньої випічки: у супермаркетах дешевшає борошно, сіль та цукор

Як повідомляв "Знай.ua", яйця, хліб, борошно, помідори, банани: цінники в супермаркетах порадують українців

Знай.ua писав, українська "екзотика": яблука скоро наздоженуть в ціні апельсини, скільки коштують