Багато людей не наважуються пити воду з-під крана, попередньо не скип'ятивши її або не пропустивши через фільтр. Найчастіше такі побоювання не безпідставні. Дізнатися, яку воду подають у будинок, можна за допомогою дуже простого лайфгаку. Про це пише портал pixelinform.

Водопровідну воду багато хто вважає за краще пити після фільтрації або закип'ятив, адже в ній можуть бути різні домішки, які точно не додадуть здоров'я. Дізнатись напевно, що тече з-під крана і на скільки це безпечно вживати, можна за допомогою спеціальної експертизи. Але є метод і простіший.

Вода з крану. Фото: скрін youtube

Перевірити як чиста вода з-під крана можна за допомогою простого лайфгака, який може зробити кожен. Так потрібно знайти будь-яку скляну ємність, а потім набрати в неї водопровідну воду і прибрати на 2 дні в темне місце.

Вода з-під крана, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Про наявність різних домішок у воді може говорити ряд ознак, наприклад наліт на стінках ємності. Також вода може придбати зелений колір або на поверхні з'являється масляниста пінка. Якщо є хоч одна з ознак, то це означає лише одне – пити таку воду вкрай не рекомендується.

Раніше портал Знай повідомляв, "рятувальний круг" для лінивих: як позбутися необхідності мити посуд, хитрий лайфгак.

Також наш портал інформував, скатертина буде як нова: як вивести плями від кави, вина чи жиру – прості, але працюючі методи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як усунути засмічення в унітазі без застосування вантуза та спеціальної хімії: три найпростіші лайфгаки.