Худнути можна навіть уві сні, якщо вживати певні продукти. Такої думки дотримуються американські дієтологи та радять правильно підбирати раціон для вечері. Про це пише інформаційний портал storinka.

Фахівці вважають, що продукти з низькою кількістю калорій, багаті на клітковину та білок чудово підійдуть для вживання навіть перед сном. Так, наприклад, у ківі всього 45 калорій та чимало клітковини, яка покращує травлення. Також дуже корисний мигдаль. У день достатньо з'їдати 40 грамів і вести активний спосіб життя, щоб позбутися поганого холестерину та зайвої ваги.

Приймання їжі. Фото: скрін youtube

Авокадо містить корисні жири та клітковину, а рівень вуглеводів при цьому низький. Експерти зазначають, що фрукт допомагає схуднути навіть поки людина спить. Такою ж властивістю має жирний сир, тому його можна споживати перед сном.

Авокадо, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Крім того, у схудненні ефективно допомагають яйця. Вони мають низьку калорійність, містять білок і лейцин, які прискорять обмін речовин і сприяють зростанню м'язової маси. Позбавиться жиру в черевній порожнині і знизити рівень холестерину можна за допомогою чорниці. Всього 100 грамів ягід на день дадуть чудовий результат. Також у раціоні людини, яка хоче позбутися зайвої ваги мають бути огірки.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кардіолог підказала, від чого вашому серцю щодня може бути все гірше і гірше: треба замислитися вже зараз.

Також наш портал інформував, оминайте їх десятою дорогою: шкідливі компоненти зубної пасти яких потрібно уникати.

Крім того, ми писали, користі менше, ніж здається: які супи можуть стати причиною появи каменів у нирках.