Для багатьох людей миття посуду – справжня каторга, особливо якщо в кухонній раковині накопичується ціла купа брудних тарілок. Втім, є один хитрий лайфгак для лінивих, який дозволить позбавити себе необхідності мити посуд. Про це пише pixelinform.

Не у всіх будинку є посудомийна машина, в яку достатньо завантажити брудні тарілки, а потім насолоджуватися результатом. Миття посуду вручну часом припиняється в повільну каторгу, особливо якщо брудних тарілок багато, і залишки їжі на них присохли.

Миття посуду. Фото: скрін youtube

В той самий час, у когось просто немає часу на миття посуду, тому для таких людей існує хитре рішення.

Так, щоб уникнути необхідності мити посуд після їди, достатньо накрити тарілку харчовою плівкою перед подачею на стіл. Після обіду плівка знімається і викидається у відро для сміття, а тарілка залишається чистою.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Миття посуду. Фото: скрін youtube

У даного лайфгака є і певні нюанси, наприклад, виникнуть складності при вживанні рідких страв. Також після їди доведеться помити столові прилади. Втім, якщо день завантажений і витрачати час на миття посуду не хочеться, то метод з харчовою плівкою точно буде корисним.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, як почистити телевізор від пилу, щоб не довелося бігти в сервісний центр: простий і безпечний спосіб.

Також наш портал інформував, скатертина буде як нова: як вивести плями від кави, вина чи жиру – прості, але працюючі методи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як усунути засмічення в унітазі без застосування вантуза та спеціальної хімії: три найпростіші лайфхаки.