Влітку багато хто віддає перевагу речам з легкої тканини та білого кольору, тому що він не притягує до себе сонячні промені.

Однак такий одяг все ж таки має суттєвий мінус. При підвищеному потовиділенні на ній можуть з'явитися плями під руками, які часто набувають жовтого кольору. Вони сигналізують про проблеми зі здоров'ям або є результатом взаємодії активних речовин антиперспіранту та поту.

Підвищене потовиділення, скріншот

Не поспішайте засмучуватись, адже навіть нову річ можна врятувати від жахливих плям за допомогою простих засобів, які знайдуться вдома у кожного.

Перекис водню

Ця речовина допоможе не тільки нейтралізувати неприємний запах і знищити мікроби, але й позбавитися жовтих плям на одязі. Що робити: на 1,5 або 2 л води додайте стандартну аптечну пляшечку перекису водню. Замочіть одяг на 30 хвилин, після чого відправте у пральну машину.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Столовий оцет

Оцет потрібно використовувати обережно і тільки на міцних тканинах – обробити плями, промити водою та випрати. Якщо ви маєте справу з більш делікатними тканинами, засіб краще розвести водою - на 250 мл потрібно 1 ст.л. оцту. Цією рідиною обробляють плями та відправляють прання у пральну машину.

Прання речей, фото yahozyajka

Нагадаємо, проти сверблячки після укусу комах і для лікування подряпин: як ще можна застосовувати корисний мед

Раніше ми писали про те, що обходьте їх десятою дорогою: шкідливі компоненти зубної пасти, яких треба уникати

Як повідомляв Знай.ua, кому і навіщо потрібно приймати вітамін D навіть улітку, під сонцем: шкоди може бути не менше, ніж користі