За допомогою сильних запахів деяких ефірних олій, яких бояться мухи та комарі, можна позбутися шкідників достатньо швидко.

Їх достатньо додати у дифузор, спрей або змочити вату та залишити у місцях скупчення цих комах. Про це повідомив експерт з боротьби зі шкідниками Джордан Фостер у коментарі виданню Express.

Експерт зазначає, що мух приваблює запах харчових відходів. Вони розмножуються, якщо вдома велика вологість. Але їх можна досить легко позбутися іншими запахами, які відлякують мух. Це ефірна олія м'яти, евкаліпту, лаванди і цитрусових.

Ефективними будуть трави та спеції базиліку, м'яти, розмарину або гвоздики, які варто тримати на кухні. Наприклад, зібрати та поставити букет із трав.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також для цього підійде білий оцет. Його треба змішати з водою 1:1 та перелити у пляшку з пульверизатором. Експерт радить бризкати ті місця, де особливо часто можна зустріти мух.

Крім того, квіти теж стануть у пригоді. Лаванда або чорнобривці дуже добре відлякують мух. Вазон можна поставити на підвіконні.

Також зробіть свій власний натуральний спрей для відлякування мух. Комахи ненавидять запах ефірних олій, таких як лемонграс, лаванда та м'ята. Ви можете зробити свій власний натуральний спрей для відлякування мух, просто додавши кілька крапель цих олій у воду в пульверизаторі. Лаванда — ідеальний вибір, оскільки вона залишає свіжий запах у кімнаті.

Нагадаємо, ми писали, що якими фруктами та ягодами не варто сильно захоплюватися влітку: калорійність та користь кожного.

Як повідомляв "Знай.ua" не здумайте давати, навіть якщо сильно просять: якими продуктами небезпечно годувати собак і чим це загрожує.

Також "Знай.ua" інформував, що можна їсти тонами? Вчені винайшли цукерки, які відновлюють зубну емаль.