Періодично в будинку потрібно проводити вологе прибирання та протирати від пилу не тільки меблі та інші поверхні, а й техніку, наприклад телевізор. Завдання, начебто, просте, але робити це потрібно правильно, щоб не пошкодити електроніку. Про це пише інформаційний портал pixelinform.

Бездумно братися за мокру ганчірку і терти нею техніку вкрай не рекомендується, адже в результаті можна досягти бажаної чистоти, але разом із тим зіпсувати пристрій. Так, щоб після прибирання не бігти по допомогу до сервісного центру, потрібно дотримуватися кількох простих порад.

TV, скріншот: YouTube

Насамперед необхідно витягти з розетки вилку електроприладу. Далі екран слід обережно протерти клаптик сухої тканини, виготовленої з мікроволокна.

ТБ: скрін з відео

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

При необхідності тканину можна змочити дистильованою водою або розчином, приготованим із рівних частинок дистильованої води та оцту. Однак розпилювати рідину на екрани не варто, адже існує ризик їх пошкодити.

Також не варто забувати про спеціальні набори для чищення техніки, які можна знайти в будь-якому спеціалізованому магазині.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не фантастика, а реальність: три секретні лайфхаки, які допоможуть зберегти чистоту в будинку і рідше прибирати.

Також наш портал інформував, немає сенсу витрачатися на хімію: як приготувати домашній засіб для миття вікон – здивує результатом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, прості лайфхаки, як повернути рушникам початкову м'якість під час прання: поради на всі віки.