Головна причина появи тарганів – це антисанітарія. Однак комахи також можуть потрапити в житло із загальної вентиляції, водопроводу та каналізації. У будь-якому разі, ця ситуація не з приємних, але боротися з нею потрібно і можна.

Таргани шукають місце, де можна сховатися і щось поїсти, тому вони можуть з'явитися навіть у найохайніших господинь. А вірний спосіб боротьби з ними – це засіб з аптеки, який коштує буквально копійки.

Таргани. Фото: скрін youtube

Йдеться про нашатирний спирт. Розчин з нього зробити максимально просто: змішайте одну частину аміаку з однією частиною води та залийте отриману суміш у пляшку з пульверизатором.

Розчином необхідно обробити всі місця, де можуть ховатися небажані гості - підвіконня, дверні отвори, плінтуси, праці та решітки вентилятора. Також не буде зайвим протерти розчином підлоги та тверді поверхні. Якщо ситуація запущена, повторіть процедуру знову.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Справа в тому, що тарганам дуже не подобається запах нашатирного спирту, тому це надійний і ефективний спосіб, щоб їх позбутися, а також убезпечити житло.

Нашатирний спирт, кадр з відео

Раніше ми писали про те, як правильно висадити розсаду у відкритий ґрунт наприкінці весни: 5 правил, про які не всі пам'ятають і отримують поганий урожай

Як повідомляв Знай.ua, забудьте про ГМО і не турбуйтеся про дітей: генетик розповіла, чому не варто боятися цих організмів

Також портал Знай.ua писав, що змиються майже будь-які плями: як прати дитячі речі без застосування хімії, кілька цікавих способів.